Logotype Tegeman Production

Tegeman Production & Education
Email: hello@karintegeman.se

Portfolio
Sorry, there are no posts matching your criteria
Products
Sorry, there are no posts matching your criteria

Hyr en Kommunikatör!

Behöver du hjälp med kreativt och lockande innehåll till sociala medier? Eller har du ett speciellt event eller händelse som du vill ge extra uppmärksamhet åt i sociala medier? Hyr en innehållsskapare/kommunikatör som kan fokusera på att nå ut till kunder och potentiella deltagare.

Jag erbjuder både längre kontrakt eller à la carte-baserade projekt, oavsett om du bara vill ha ett inlägg, innehåll för en vecka eller en månads innehåll. Projekten brukar skilja sig mycket i storlek och därför är priset unikt för var och en av dem. Kontakta mig för en gratis och öppen diskussion om hur jag kan hjälpa dig.

Klient exempel

Videoproduktion
En klient ville visa upp sin nya buljong i sociala medier. För att visa att den hade mer än bara ett användingsområde gjorde jag en video på exempel på hur man kan använda den på ett oväntat sätt. Resultatet blev en DIY video med ett recept som innehöll buljongen. Videon delas sedan i sociala medier som Instagram och på Facebook för att marknadsföra produkten.

Social media hantering 

Ett litet företag som säljer produkter bad mig att hjälpa dem att starta och hantera deras Instagram. Detta var ett månad till månad projekt och involverade allt som en social media manager gör: plannering, fotografering och att svara på kommentarer.

Instagram stories

En kyrka anlitade mig för att rapportera från ett event som de höll. Detta inkluderade att vara på plats under evenemanget och hantera fotografering och filming genom live uppdateringar på Instagram. Ett bra sätt att sprida information om vad som pågår och locka fler personer till eventet.

 

Detta här är bara några exempel på vad som kan göras. Så hojta till och kontakta mig med vad just du har i åtanke och jag är säker på att vi kan arbeta fram något skoj!

Exempel på vad en kommunikatör kan hjälpa till med

  • Skapande av DIY-videor
  • Innehållsskapande för olika plattformar, till exempel: fotografering av produkter, citatbilder, Instagram-stories, presentation av medarbetare.
  • Idé workshop med in-house team / social media manager
  • Köra en kampanj eller give-away
  • En kontinuerlig hantering av ditt sociala mediakonto (bilder / kommentarer m.m) helt enkel bli din egen in-house sociala medier hanterare.